Werkwijze

Wij zijn gespecialiseerd in interieurprojecten op maat. Het kan zijn dat u een kort interieuradvies wil of een volledig ontwerp met uitvoering. Het gehele proces van een volledig ontwerp met uitvoering bevat de volgende stappen:

Persoonlijk gesprek
Tijdens het persoonlijke gesprek maken we met elkaar kennis en brengen we alle wensen en behoeften in kaart. In deze fase willen we erachter komen wat de (woon)wensen zijn en hoe u dat terug wil zien in het interieur. In deze fase zullen we ook een aantal vragen stellen over verschillende stijlen, materialen en kleuren. Ook zullen we al enigszins gaan brainstormen met elkaar om zo goed naar de gewenste richting van het interieur en resultaat te zoeken.

Prijsindicatie
Aan de hand van het persoonlijke gesprek maken we een globale offerte op maat waarop alle kosten gespecificeerd zijn. Deze offerte is nog niet definitief en wordt gaandeweg in het proces aangepast totdat het ontwerp definitief is.

Definitief ontwerp
Wij combineren uw wensen en onze expertise en verwerken dit in een definitief totaalontwerp. In deze fase hebben we meermaals met elkaar contact om mogelijkheden en wensen te bespreken om tot het gewenste ontwerp te komen. We nemen u mee in het plan en maken het zo visueel in inzichtelijk mogelijk. Met deze werkwijze en duidelijke communicatie wordt het ontwerp u helemaal eigen. Wanneer uiteindelijk alles helemaal naar wens is maken we het ontwerp definitief.

Offerte definitief maken
Omdat we uitsluitend maatwerk leveren moet alles zeer nauwkeurig gebeuren, daarom komen we altijd zelf inmeten zodat we aan de slag kunnen met de juiste maatvoeringen. Aan de hand van deze maatvoeringen en het definitieve ontwerp, maken we nu ook de offerte definitief.

Productie
Nu kan de productie aan de slag! In onze eigen werkplaats wordt alles gemaakt en worden alle wensen nu werkelijkheid.

Montage/opleveren
Bij een totaalproject zal niet alles in één keer kunnen worden gemonteerd. Wanneer een deel van de productie klaar is zal dit gemonteerd worden en ondertussen blijft de overige productie ook nog in volle gang, totdat het project helemaal opgeleverd is.

In sommige gevallen kan het zijn dat het ontwerp al gemaakt is. Wij kunnen dit ontwerp dan realiseren door technische tekeningen te maken, materialen in te kopen, de productie te starten en uiteindelijk te monteren en opleveren. Door onze uitgebreide technische kennis en ons inzicht in ontwerpen, kunnen wij de vertaalslag van een bestaand ontwerp naar uitvoering heel goed maken.