Kasten

Met het maken van kasten op maat zijn er oneindig veel mogelijkheden in keuze van materiaal, kleur en stijl. Met een unikleur en basismaterialen kun je het basic houden, maar wanneer je verschillende materialen mixt met decoratief plaatmateriaal, en andere materialen zoals hout of metaal, kom je meer tot een elegante en luxe uitstraling.

Bij iedere gewenste uitstraling zijn ook bijpassende greepjes te bedenken. Van basic (of greeploos push to open), tot bewerkte greepjes (denk aan parelmoer, brons) die de kast net even wat luxueuzer maakt.

Achter de door jouw uitgekozen deuren hoort natuurlijk ook een kastinterieur die past bij jouw stijl en wensen. Legplanken, garderobestangen, schoenlades. Met een efficiënte kastinrichting creëer je een zee aan opbergruimte.

Op zoek naar een kast op maat? Deze creatieve vrijheid en eindeloze mogelijkheden maakt het soms lastig keuzes te maken. Wij helpen daar graag bij omdat wij de juiste materialen weten te vinden en op de juiste manier weten te verwerken in het ontwerp. Daarnaast kunnen wij het inmeten, bouwen en uiteindelijk monteren.

Garderobekast
Bedstee